Gratis Cursus
      Opties Handelen
          Handelen met opties kun je leren met deze gratis online cursus 'Opties Handelen' van EGOclub     |     Terug naar alle cursussen »
          Les 2. Niet weten maar begrijpen

Opties bestaan al sinds de klassieke Griekse oudheid. Ze werden toen o.a. verhandeld op olijfpersen of zelfs hele olijfoogsten.

Toch zijn opties van niemand, het is gewoon een financieel instrument dat iedereen kan gebruiken. Maar dan moet je wel weten én begrijpen hoe ze werken. En daar zit vaak het probleem.

Gebruiksaanwijzingen voor financiele producten, waaronder opties, zijn door al het vakjargon en ander taalgebruik vaak zo onduidelijk dat je al snel het spoor bijster bent.

Op internet weet je nooit zeker of je niet op een “vermomde” marketingsite met gekleurde informatie terecht bent gekomen of bij “helderzienden” die u tegen een pittige prijs per nieuwsbrief of Email vertellen wanneer u moet kopen en verkopen om zo gegarandeerd winst te maken.

Geloof het niet, het is allemaal onzin en geldklopperij. Als iemand echt zou weten wat de koers morgen is, heeft hij uw geld niet nodig om schatrijk op de Bahama’s te zitten.

Daarnaast lees je op internet ook Indianenverhalen over de griezelige risico’s van opties. Die komen vaak van mensen die er geen verstand van hebben of tegengestelde commerciele belangen.

Dat moet en kan anders.

Daarom is het doel van deze Snelcursus Basiskennis Opties om ervoor te zorgen dat u niet alleen weet hoe opties werken, maar het ook begrijpt. Pas dan kunt u er met een gerust hart aan beginnen.

Als u dus een verstokte BUY & HOLD belegger bent kunt u deze Snelcursus net zo goed overslaan.


     NOOIT MEER VERGETEN UIT LES 2


-Ik wil niet alleen weten hoe opties werken, maar het ook begrijpen.

          Gratis Cursus Handelen met Opties van Egoclub     |     Terug naar alle cursussen »